marans volvo onderdelen

Bel: (040) 253 53 98

Onderdelen

Make

Series

Model

Build Year

to

Category

Part

Max. price

Enter a description in the search bar of the part you are looking for. Alternatively, you can select a make and model to find stock parts (press 'More' if your make is not in the short-list). You can also specify the type of part you are looking for.


Autodemontagebedrijf Marans

Request information / price

,

Al jarenlang ligt het accent van ons bedrijf op gebruikte onderdelen. Ons magazijn telt tienduizenden originele Volvo-onderdelen, van complete versnellingsbakken en motoren tot carrosserie onderdelen en hoofdsteunen.

Onder onze klanten voor onderdelen bevinden zich zowel autobedrijven als particulieren. Vaak komen die niet alleen voor onderdelen maar ook voor een advies. Marans geeft op de gebruikte Volvo onderdelen 3 maanden garantie. Bent u niet in staat de bij ons gekochte onderdelen in uw auto te monteren, dan doen wij dat graag voor u. Uiteraard met garantie!

Met gebruikte dus gerecyclede onderdelen bespaart u niet alleen in uw portemonnee, maar levert u ook een bijdrage aan het milieu. Dat doet Marans zelf ook: wij zijn aangesloten bij Stiba en ARN en hebben een 3-sterren KZD-certificaat.

Klik hier voor een actueel overzicht van onze onderdelen. Mocht het onderdeel dat u zoekt niet in de lijst staan, bel ons dan even. Het is heel goed mogelijk dat dit onderdeel nog in één van de tientallen auto‘s zit die op ons terrein staan te wachten op demontage.

Verder werken wij samen met Stiba en ARN en zijn we 3*** gecertificeerd.

Volvo onderdelen
Stiba